Nieuws

Een 63-jarige man uit Kaatsheuvel is maandagmorgen 12 mei 2014 omstreeks 09.45 uur overleden door een arbeidsongeval bij een boomkwekerij aan de Schoorstraat. Het slachtoffer reed op een heftruck die kantelde nadat kennelijk een betonnen rand geraakt werd. Hij kwam onder het apparaat terecht en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Bron: http://www.transport-online.nl/site/47663/man-uit-kaatsheuvel-overleden-na-kantelen-heftruck/


Bij een ongeval op de Molenweg is een man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half elf in het bedrijf waar de man werkzaam is. Het slachtoffer raakte bekneld tussen de heftruck.

Diverse ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.
Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken
Aalsmeerderbrug, april 2014
Bron: http://www.112meerlanden.nl/2014/04/17/aalsmeerderbrug-man-gewond-na-ongeval-met-heftruck/


Donderdagmiddag heeft de zeehavenpolitie een 36-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een bedrijfsongeval. Tijdens zijn werkzaamheden bij een bedrijf in de Waalhaven reed de man met een heftruck twee collega’s aan. De slachtoffers, een 52 jarige man uit Spijkernisse en een 28 jarige man uit Rotterdam, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De heftruckchauffeur is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De zeehavenpolitie en de Arbeidsinspectie starten een onderzoek.