Wie zijn wij?

Ter Morsche Training en Advies is een jong  bedrijf met een gedegen kennis en ervaring op het gebied van intern transport, arbo en veiligheid.

Eigenaar Jan ter Morsche heeft 17 jaar ervaring opgedaan bij  één van de grote intern transportopleiders in Nederland in de functie van medeoprichter en manager. Daarnaast heeft hij vele jaren deel uitgemaakt van diverse werkgroepen en adviescommissies zoals het college van deskundigen van CCV en de technische commissie van de VEBIT.

In 2008 is de keuze gemaakt een eigen opleidingsbedrijf te starten.
Ter Morsche Training en Advies vindt  een direct contact met de klant, maatwerk, kwaliteit en persoonlijke benadering  in opleidingen en advies erg belangrijk. Ter Morsche Training en Advies is gevestigd in Delden, Overijssel, maar biedt op landelijk niveau cursussen en trainingen aan.

Voor maatwerktrainingen is Ter Morsche Training en Advies voor u dan ook de juiste partner.

Aangezien een standaardtraining vaak niet de oplossing is voor de opleidingsbehoefte, verzorgt Ter Morsche Training en Advies uitsluitend trainingen op de werkplek, uiteraard nadat er uitvoerig overleg is geweest over de bedrijfssituatie en de gewenste leerdoelen.

Omdat een echte maatwerktraining vaak aansluitend aan werktijd gegeven moet worden, is het bij Ter Morsche Training en Advies uiteraard mogelijk de opleiding te geven op het tijdstip dat het bedrijf schikt. Als één van de weinige opleiders rekent Ter Morsche Training en Advies géén toeslagen voor training op avonden en zaterdagen.

Ter Morsche Training en Advies streeft na een platte organisatie te zijn waarbij u vaste contactpersonen en vaste trainers voor uw bedrijf heeft. Hiermee wordt bij herhalingsopdrachten een constante kwaliteit en een optimale maatwerktraining voor uw bedrijf tot stand gebracht.